Labels

Floreren

Een synoniem voor floreren is bloeien. Floreren betekent letterlijk "zich goed ontwikkelen, of goed presteren, op zijn best zijn". Floreren binnen EvT Coaching en verbinding staat voor bevordering van persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel individueel als in teamverband.

Benut jij al jouw talenten maximaal? Kies jij voor je eigen geluk in afstemming met je omgeving? Stel jij je grenzen en haal je volop plezier uit je leven? Super! Dan heb jij mijn hulp niet nodig. Kun je deze vragen echter niet direct volmondig met “JA” beantwoorden, dan heb je misschien een duwtje in de juiste richting nodig. Het duwtje geef ik en de richting bepaal jij.

Tijdens de persoonlijke gesprekken ontdekken we wat jouw talenten en waardes zijn. Mijn manier van begeleiden kenmerkt zich in de speelse werkvormen, waarbij alle zintuigen worden ingezet en het hele lijf wordt geactiveerd. Hiermee optimaliseren we het effect. Alle aandacht is op jou gericht. Met een open vizier krijg je de stimulans en het vertrouwen dat jou tot bloei brengt en jou laat floreren! Omdat we uitgaan van jouw talenten en kracht, en we aan de slag gaan met jouw eigen gestelde doelen is de coaching erg persoonlijk.

Als je met het hele team wilt floreren, worden de individuele waardes en talenten verbonden met elkaar. Of het nu gaat om besluitvorming of leren van feedback geven en echt luisteren naar en leren van elkaar, de begeleiding/gespreksleiding resulteert in een optimaal functionerend team.

Kortom; of het nu gaat om het versterken van jouw persoonlijke effectiviteit of het vergroten van jouw geluk, of om de samenwerking binnen een team; de begeleiding doet jou floreren!

Vieren

Feesten, celebreren, stilstaan bij de mooie momenten, fuiven of vieren! Iedereen kent deze termen en ieder heeft hier ook vast mee te maken gehad. Het vieren van een belangrijk moment of gebeurtenis in het leven geeft een enorme meerwaarde. Momenten als een huwelijk of een geboorte. Dat zijn de momenten die ertoe doen en die gevierd mogen worden! Juist het vieren en het stilstaan bij de belangrijke momenten, maken dat je ze volop beleefd. Het geeft kleur en meerwaarde aan jouw leven. En een flinke dosis positieve energie. Het vieren op jouw manier geeft ook de gelegenheid om te genieten, met degenen die jou dierbaar zijn, en volop te léven in verbinding met elkaar en die relaties te versterken. Laat het vuur branden en voel de liefdevolle energie stromen. Vier de belangrijke levensmomenten!

Afscheid nemen

Afscheid nemen is persoonlijker dan wat dan ook. Een moeilijke taak, waar je op verschillende manieren mee te maken kan krijgen;

Wanneer de tijd aanbreekt waarop jij het moment nadert dat je afscheid moet gaan nemen van het leven en van al wie jou dierbaar zijn.

Ook bij afscheid nemen wanneer jij de zogenoemde nabestaande wordt. Jij kende jouw dierbare op jouw manier. En jij wilt dan ook afscheid nemen op jouw manier. Hoe kun je jouw dierbare tot zijn of haar recht laten komen in een warme en persoonlijke afscheidsplechtigheid? En hoe kan zo’n plechtigheid helpen om afscheid te nemen en ruimte te geven aan jouw en jullie dierbare herinneringen?

Pas na de uitvaart en de afscheidsplechtigheid begint het echte afscheid nemen. Wanneer de uitvaart of afscheidsplechtigheid plaatsgevonden heeft, wordt de leegte steeds meer voelbaar en zichtbaar. Het leven van alledag vraagt zijn aandacht en gaat door. Tegelijkertijd is voor jou niets meer hetzelfde. Hoe pak je de draad van jouw leven weer op en geef je invulling ná het verlies van jouw dierbare?