Rouwverwerking

Rouwverwerking

blogpost image
Begeleiding in het proces van loslaten
Jouw of uw dierbare is overleden. Het leven van alledag draait door. Maar voor u is alles anders. U voelt een leegte en gemis, verdriet en wellicht ook boosheid en verwijten. Hoe kan ik mijn verdriet uiten en het verlies verwerken, zonder mezelf te verliezen in een uitvlucht als werk of comfortfood? Kortom; hoe kan ik nu ‘zomaar’ verder leven?

Dankzij persoonlijke begeleiding en ondersteuning in uw rouwproces leert u omgaan met verlies en te rouwen. U vergroot uw inzicht in het verloop van een rouwproces, wat geruststelling en herkenning kan bieden. U leert uw verdriet de ruimte te geven, het te verwelkomen en toe te laten. U verbindt zich ook opnieuw met u zelf. Welke behoeften van mij zijn geraakt en blijven onvervuld? En hoe kan ik me weer prettiger voelen, op de korte en langere termijn.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben telefonisch bereikbaar op 06-2497 2611 en per e-mail via contact@evtcoaching.nl. Wanneer u of jij graag teruggebeld wordt, vul dan het contactformulier in.