Huwelijk

Huwelijk

blogpost image
Jullie zijn voornemend om te gaan trouwen? Van harte gefeliciteerd! Stel je eens voor: alle gasten zitten vol verwachtingen klaar en de spanning stijgt als de bruid haar entree maakt. Wat een emotie, ontlading en een prachtig begin van de dag. Alle gasten nemen weer plaats en de huwelijksplechtigheid – het belangrijkste moment van de dag – gaat beginnen...
Het is natuurlijk van groot belang dat de gasten vermaakt worden. Dat zij meegenomen worden in het verhaal en dat jullie, de bruid en de bruidegom, zich herkennen in dat verhaal. Jullie verhaal! Graag ondersteun en inspireer ik om jullie viering vorm en inhoud te geven. Een vorm die uitdrukt wat voor jullie zo belangrijk is. In het leven en in de liefde. Welke waarde hechten jullie aan het huwelijk? Hoe zijn jullie voor elkaar van waarde? En hoe krijgt jullie liefde gestalte en zorgen jullie ervoor dat deze blijft bloeien?

Deze vragen komen zoal aan de orde tijdens de voorbereiding. We gaan met elkaar in gesprek over de dingen die ertoe doen voor jullie. Ik bied een luisterend oor en vraag door. Jullie vinden je eigen antwoorden en ontdekken waar jullie liefdesgeheim zit. De gesprekken die we voeren hebben als bijkomend effect dat jullie relatie zal verstevigen en verdiepen.

Tijdens de huwelijksplechtigheid kan ik optreden als spreker en een persoonlijke toespraak houden. Jullie huwelijksceremonie krijgt zo echt een persoonlijke kleur en diepgang. Ik zal uitdrukking geven aan datgene wat voor jullie zo waardevol en speciaal is in het leven, in jullie liefde en relatie. Dit hoeft niet alleen in mooie woorden. Het kan juist ook tot uiting komen in jullie viering, door passende persoonlijke rituelen of symbolische handelingen. Beelden en belevenissen zijn krachtig en zeggen soms meer dan duizend woorden.

Naast spreker ben ik ook een ervaren ceremoniemeester. Met aandacht en flair zorg ik ervoor dat jullie dag zo soepel mogelijk en naar wens verloopt. In samenspraak bepalen we welke rol ik inneem tijdens op jullie trouwdag, vele variaties zijn denkbaar.

Van mij kunnen jullie inspiratie en concretisering verwachten om vorm en inhoud te geven aan de viering van jullie huwelijk. Ik heb een scherp oog in het zien van het positieve en het zinvolle. Door jullie te coachen en te verbinden, ontstaat er meer openheid en diepgang. Zo wordt jullie liefde zichtbaar en versterkt.

Om de liefde levendig te houden, is er de mogelijkheid om elk jaar rond jullie trouwdag, kortdurende coaching te ontvangen. Want een duurzame, gelukkige relatie vraagt aandacht en inspanning. Juist omdat ik jullie intensief gesproken heb in de voorbereiding op en rond het JA-woord, is het fijn en gemakkelijk om voort te bouwen op de stevige basis. Ziet het als een soort relatie-APK, waarmee je investeert in een duurzaam gelukkig leven samen.

Ben je benieuwd naar wat EvT voor jullie kan betekenen, neem dan contact op via het contactformulier. Of bel direct op 06–2497 2611 of mail Ella: contact@evtcoaching.nl.