Geboorte

Geboorte

blogpost image
Het WELKOMSTFEEST “Soms weet je het, meestal vergeet je het. Een geboorte is een wonder!” Van harte gefeliciteerd met de blijde verwachting of de geboorte van jullie kindje! Een nieuw leven. Prachtig! Zo uniek en bijzonder. Zo’n groots geschenk. Hoe kun je de komst van jullie kindje op passende wijze vieren? Uitdrukking geven aan jouw dankbaarheid, oneindige liefde en geluk?
Met veel plezier ondersteun ik jullie bij het vormgeven van een WELKOMSTFEEST. Een feest, groot of klein, uit of thuis, om jullie nieuw geboren kindje te verwelkomen in het leven. Een warm welkom te geven, omringd door familie en vrienden. Want, je zou het wel van de daken willen schreeuwen van blijdschap.

Van mij kunnen jullie inspiratie en concretisering verwachten om vorm en inhoud te geven aan de viering van de geboorte van jullie kindje. We gaan in de voorbereiding met elkaar in gesprek over datgene wat voor jullie zo waardevol is en wat jij en jullie aan het kindje mee willen geven. En we wisselen van gedachte over hoe jullie het feest willen vieren. Denkbaar is een ceremonie waarin we met persoonlijke rituelen of symbolen en mooie woorden jullie kindje verwelkomen en omringen met liefde en gelukswensen. In het proces naar het welkomstfeest toe bied ik coaching en verbinding. De gesprekken brengen jullie als kersverse ouders en samenwerkingspartners dichter bij elkaar. Jullie worden je bewust van de waardes die je beide graag mee wil geven en maken deze expliciet. Later in de opvoeding vormt dit een sterke basis waarop jullie samen verder voort kunnen bouwen.

Tijdens het Welkomstfeest kan ik optreden als spreker om te verwoorden wat voor jullie zo belangrijk is, welke waarden jullie mee willen geven en hoe jullie aankijken tegen de opvoeding, bijvoorbeeld. Zo zullen we samen vorm en inhoud geven aan het unieke welkomstfeest voor jullie kindje.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor bespreking van jullie wensen en de mogelijkheden. Vul het contactformulier in en Ella neemt contact met op. Of bel direct op 06-2497 2611.