Coaching

Verbinden met jezelf; ontdek hoe jij kunt floreren!

blogpost image
Sta je wel eens stil bij de vraag: Ben ik echt gelukkig? Een simpele vraag waarvan het antwoord vaak gecompliceerder is. Zonde, want een gelukkig(er) leven heb je zelf in de hand. In de coaching gaan we op zoek naar jouw geluk.
Je kunt stimulans en zelfreflectie verwachten. Op een verrassende wijze ervaar je inspiratie, uitdaging en support om (weer) in contact met jezelf te komen en datgene wat zo belangrijk voor je is. De keuzes die worden gemaakt, zijn gebaseerd op jouw eigen talenten, drijfveren en passie. Heel persoonlijk dus. Naast het ontdekken van jouw talenten en het stellen van doelen naar geluk, kom je in actie. Je versterkt jouw vaardigheden om te gáán voor wat er toe doet. Je ontdekt bij jou passende manieren om meer gelukkig te zijn.

De aanleiding voor coaching is erg divers en per persoon verschillend. Een bepaalde ervaring, een onbestemd gevoel, een gevoel van ontevredenheid, stress, schaamte, boosheid of angst het zijn een aantal voorbeelden die aanleiding kunnen zijn om aan een coachingsproces te beginnen. Praten met bekenden kan opluchten, maar is vaak niet doel- en resultaatgericht. Coaching gaat verder. Wat zijn jouw kerntaken? Waar krijg je energie van? Wat is jouw missie? Hoe ga je om met veranderingen? Hoe creëer je een gezonde basis tussen werk en privé? Dit zijn vragen die kunnen spelen en waar je middels coaching antwoord op vindt. Met coaching gaan we in op jouw behoeften en ontwikkelwensen.

Het resultaat is in veel gevallen gelijk: Je wordt bewust van jezelf, jouw talenten en wat voor jou zo bepalend is voor geluk. Je ziet diverse mogelijkheden om meer plezier, voldoening en geluk uit het leven te halen. Je gaat meer de eigen regie nemen en keuzes maken waar je blij van wordt.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek voor bespreking van jouw vraag, ontwikkelwensen en de mogelijkheden. Vul het contactformulier in en Ella neemt contact met jou op. Of bel direct op 06-2497 2611.